sus Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) :jailbreag #2 Nick admina:(od którego dostałeś bana) St0l4r024 Długość bana:(Czas bana) permametny Data i godzina:(dostania bana) 2020-11-23 19:46 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Jailbreag #2 Powód bana:(podany przez admina) specjalny masowy freekill Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_clouds_final5 przepraszam wszystkich graczy serwera i obiecuje ze wiecej sie to nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Grudnia 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jak dla mnie do odrzucenia, byłem podczas tego występku. -Mardex często używa modulatora(sb). -zrobił 7 lub 8 specjalnych fk(otworzyl cele bez poleceń i zabijał każdego, kto wyszedł z celi). -w momencie tych fk używał modulatora w CT. na NIE ps. Jailbreak #2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 dla mnie można dac ub chodz zrobil mass fk to dalbym mu szanse 2 Co tym postem wnosisz do odwołania? SPAM ... - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 11 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 @ Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mówiłem Ci żebyś zgłosił się do mnie na pw więc nie wiem po co piszesz odwoładnie... Napisz do mnie na PW @ Moderator @ Początkujący Moderator Mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi