didlo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/didloexe/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Sugar Daddy, na forum Szczepan- 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostalem kilka kicków zmien nick, nie wiem co jest zlego w moim nicku-Admin ma obowiązek sprecyzować powód bana tak, aby Gracz, który go otrzymał (oraz inni Gracze/Admini widzący powód) wiedział, za co ten gracz został ukarany. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Only mirage Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) dołączam screeny(screeny z dzisiaj, pierwszy z 13:08 drugi o 13:30), Data i godzina zdarzenia: 10.12.2020 od okolo 13:20 do 13:30 Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) od 13 rundy dostalem kicki, wczesniej o 13:08 admin wyzywał gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didlo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 nie moge edytowac wiec napisze tutaj, do tego dochodzi najprawdopodobniej brak znajomosci SM, widac jak admin stoi przez kilkanascie sekund probujac zkickowac mnie albo zbanowac innego gracza 1 Zgłoś post następnym razem Przez RuteK, 10 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Miałeś niestosowny tag którym łamałeś regulamin, Adminowi chodziło pewnie o tag a nie o nick. Każdemu się zdarzy obrazić na serwerze nawet gdy jesteś Adminem, nie widziałem, i nie widzę sytuacji gdy Sugar Daddy by ciągle obrażał graczy na serwerze. Jeśli ktoś cię kicka 3 razy to powinieneś wiedzieć żeby zmienić nick, dostałeś bana po 3 kicknięciu. Co o nazwie na forum, Admin zmienił nick na Sugar daddy. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi