Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga Sugar daddy

Udostępnij

didlo

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/didloexe/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Sugar Daddy, na forum Szczepan- 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze.
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostalem kilka kicków zmien nick, nie wiem co jest zlego w moim nicku-Admin ma obowiązek sprecyzować powód bana tak, aby Gracz, który go otrzymał (oraz inni Gracze/Admini widzący powód) wiedział, za co ten gracz został ukarany.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Only mirage 
Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) dołączam screeny(screeny z dzisiaj, pierwszy z 13:08 drugi o 13:30),

Data i godzina zdarzenia: 10.12.2020 od okolo 13:20 do 13:30

Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) od 13 rundy dostalem kicki, wczesniej o 13:08 admin wyzywał gracza 

image.thumb.png.20322f828ea1540aa11c8df4d2c1fb15.png

291f7592-cacc-4e23-a564-2d14c2646d9d.png

Miałeś niestosowny tag którym łamałeś regulamin, Adminowi chodziło pewnie o tag a nie o nick. Każdemu się zdarzy obrazić na serwerze nawet gdy jesteś Adminem, nie widziałem, i nie widzę sytuacji gdy Sugar Daddy by ciągle obrażał graczy na serwerze.  Jeśli ktoś cię kicka 3 razy to powinieneś wiedzieć żeby zmienić nick, dostałeś bana po 3 kicknięciu. Co o nazwie na forum, Admin zmienił nick na Sugar daddy.

Skarga została odrzucona.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności