didlo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/didloexe/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie wiem Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Sugar Daddy Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostałem 3 kicki oraz bana za wulgarny nick. Nie mam pojecia co jest wulgarnego w moim nicku. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)only mirage Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) brak wsm Data i godzina zdarzenia: 10.12.2020 ok. 13:30 Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL3RM4N Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jak będzie trzeba to moge podrzucić nagranie jak Suggar Daddy wyzywa typa bo nie dał się znożować ;V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 33 minuty temu, didlo napisał: Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) brak wsm Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) nie wiem Autorowi skargi powinno zależeć na udowodnieniu czyjejś winy. Zbierz dowody (zapisz minuty demka)- napisz skargę jeszcze raz. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi