naiz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) naiz Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) uważam, że byłbym odpowiednim kandydatem, jestem bardzo często na serwerze, dziennie gram po 5-7h, gdy ktoś notorycznie łamie regulamin, a w danym momencie nie ma admina, staram się do nich pisać aby weszli na serwer, bądź pisać skargi. mam dobry kontakt z większością graczy, mam kulturę na wysokim poziomie, nie wdaję się w głupie dyskusje oraz nie daje się prowokować, potrafię zachować rozwagę w podejmowanych działaniach. w dziale skarg najwięcej jest na jb, to pokazuje czy są potrzebni nowi admini, również są niektórzy na nieobcności, bądź z małą aktywnością. co prawda jestem na serwerze od 16 listopada, natomiast od tego czasu wbiłem 100h+ Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) adminowałem bardzo dużo dawnych czasach 1.6, na serwerach cs go tylko raz Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat z przerwami W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w przedziałach 8-15 20-24, w piątki/soboty mniej Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[Ninje] naiz/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[USA] naiz/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/naiz/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/nzipl/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 na tak wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 tak + no toxic + aktywność + znajomość + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 na tak +ogarnia regulamin +pomocny +wiek +aktywność <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 można dać szansetak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 A te GT to nie są z jb v1? Xd Na tak Wiek Można dać szansę Można dodać i zmienić na Na -commsy w tym mies -ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 pod ostatnim podaniem, dalem ci na tak ale to sie zmienilo bo wczesniej nie widzialem cie w ct.... nie +sm +wiek -nieogar po ct -zbyt krotko grasz na serwie -mala znaomosc regulaminu 😧 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Sory, nie +SM -ogar ct - znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 zajebisty prsyszły admin +wiek !aktywność +ziom +umie sie przyznać do błędu nie to co inni na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Na tak +wiek +sm Edytowane 7 Grudnia 2020 przez An1my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na tak +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) +Ogar +Wiek +Aktywność Jestem na tak Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 -za dużo adminów +aktywnośc na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chieeeefff Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na tak +wiek +aktywnosc + mówi samą prawdę w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 +Aktywność Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 na tak + sm + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 +aktywność +gang tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 na tak +ogarnia chłop +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 +aktywnosc +zachowanie +pomocny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Napisz do mnie podając Mi SteamID, link do profilu na forum jak i zaproś naszego bota KLIK Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi