adiboo91 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Propozycja to: Zmiana regulaminu blokady VAC Treść: Spotkałem się z sytuacją gdzie osoba napisała podanie na admina dobrze się sprawowała ale musiała zostać zdegradowana ponieważ były dowody na blokadę VAC. Chciałbym zaproponować zmianę w regulaminie admina która by dotyczyła że Major Admin decyduję czy dana osoba zostanie przyjęta nawet gdy np. Posiada blokadę VAC. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 19 minut temu, adiboo91 napisał: Spotkałem się z sytuacją gdzie osoba napisała podanie na admina dobrze się sprawowała Nie spotkałeś tylko to ty jesteś taką osobą nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Nie Chcesz na admina leciex Edytowane 4 Grudnia 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 https://steamcommunity.com/profiles/76561199070585531/ Który to już Twój vac? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 XD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Na prośbę autora Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi