Dakar Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.) Avatar Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.) Postać z kapturem Wymiary:(W pikselach) na steam Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.) czarno czerwona biały napis może być Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice) Dakar Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Spoiler https://imgur.com/a/hgsmYfq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Spoiler Nie mogłem dobrej postaci znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 mam hype na tego fonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @ mondej jak taki to craker miał XDDDDD nie chce plagiatu ale dzięki za każda prace podobają mi się close // @ RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi