Kosin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) An1my Nick admina:(od którego dostałeś bana) T-R-O-L-I-X ArenaSkilla.pl Długość bana:(Czas bana) 30 min Data i godzina:(dostania bana) 2020-12-01 20:15 2020-12-01 20:45 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) drv2+klasy Powód bana:(podany przez admina) wybieranie easy nie bedac w kolejce [AMXBans] Reason : ' wybieranie easy nie bedac w kolejce ' Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)niestety nie wiem tutaj wiadomosc od consoli:wybieranie easy nie bedac w kolejce [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun V2+Klasy] @LiveServer.pl. [AMXBans] You are 30 banned. [AMXBans] Banned Nickname : An1my [AMXBans] Reason : ' wybieranie easy nie bedac w kolejce ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1:0:537175006 ' [AMXBans] =============================================== byłem rozbędzony i spamiłem w e zeby uzyć long jump iprzypadkowo otworzyłem portal Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Animy1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 9. Odwołania od bana krótszego niż 2 godziny, zostaje odrzucone. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi