Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/n1trek/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) 3 adminow będący na serwerze
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zgłaszam osobe ktora złamala regulamin po czym admini nawet nie reagują,zgłaszam ją ponownie admin z zdziwieniem mówi przez mikrofon: Co  ? jaka zabawa po zabawie? po czym nic nie robi niechce wyjaśnić sytuacji.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jb #2
Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) demko mapa jb anka gaming v1 4 - 5 runda 

Data i godzina zdarzenia: 1.12.2020r godzina startu mapy: 13:30

Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) 4 runda kd bądź trzecia po czym odrazu oitc 5runda.

+10 runda naduuzywanie bezsensowane gadanie + prowokacja do mojej strony przez admina? słowo utkaj? :HYPERS:

@ Ciosekzaraz zniknie demko, jeśli nie masz to też sobie pobierz~RuteK 

• Haha! 1

Do tej rundy za niby nadużywanie się wypowiem bo mnie dotyczy.

Było życzenie gracza pawelu cytuje "w next cowboy i gacek prowadzi szkole" w skrócie. Spełnialem zyczenie gracza, a ze ty kazales mi się uciszyć to ci powiedziałem żebyś się "utkał"(poniosło mnie bo gracze jak zwykle gadali i nie mogłem spełniać życzenia), wiec ja spełniał em jego życzenie. I tyle w temacie naduzywania

Edytowane przez Gacek_Wacek

4.12.2020 14:16 deputy pixel  jie ma co robić mutuje wszystkich na począrku rundy bez zadnego uzasadnienia zwykłe naduuzywanko zgłaszam to do admina z własnym powodem: naduuzywanie komend /menu po 10 sekundach gacek wacek (admin) mówi: Bo 2 razy napisał heala? :peeposhrug: po czym nie reaguje na daną sytuacje . :pepoHappy:

jb dust final 2 mapka :PepeSuicide:

Edytowane przez Nitrek

Weź ty może juz przestań. Teraz o każde nie do patrzenie będziesz pisał skargę? Może napis z podanie i nie będziesz musiał skarg pisac. Co do tej sytuacji nie zwrócił em uwagi na czat ze pixel wszystkich wyciszyl, nie wiedziałem nawet o co ci chodzi że spami komendą !menu. Mogles wytłumaczyć o co ci chodzi a nie przy okazji obrazić moja osobę. 

Dla mnie skarga jest ta bez sensu , jeżeli każdy by miał się czepiac o nieopatrznie male i latali by jak ty co chwila na skarge to ubt by nie wyrabialo z rozpisywaniem ich.

Naura

Edytowane przez Gacek_Wacek

o jakiej kolejnej skardze mowisz? 

kiedy cie obraziłem? 

dział skarg jest po to zeby chyba je pisać by takie klauny jakim ty jesteś w tym momencie,nie mieli admina :peeposhrug:

W powodzie zgłoszenia napisałem ci co zrobił a ty o jakimś healu gadasz XD 

poza tym napisałem ci na czacie co zrobił a ty miałeś wylane jajca na sytuacje i to nie 1 raz 🙈

• Haha! 1

SPAM.
-każde kolejne złamanie regulaminu będzie nagrodzone warnem. masz już ich 3 więc się pilnuj.

Przez SK4N3R,

Klauna to właśnie ty z siebie robisz, piszesz w zgłoszeniu powód "nadużywa komendy menu". Jakbym widział, że tak robi, wyciągnął bym konsekwencje w stronę pixela, a że nie widzialem, nie będę ufał graczowi. Niech UBT w końcu rozpisze skargę bo stoi od kilku dni. 

• Smutne. 2

SPAM.
-każde kolejne złamanie regulaminu będzie nagrodzone warnem. 

Przez SK4N3R,

Co do tej skargi to niestety nie miałem jak pobrać tego demka bo byłem na nieobecności. Po prostu nie miałem możliwości. Nie wiem też dlaczego żaden UBT/ACT nie rozpisał tej skargi. 

@ UnBan Team @ AntiCheat TeamJak macie demko z tej skargi to wyślijcie mi je na PW.

Jak dla mnie skargę można zamknąć bo bez dowodow nic nie udowodnimy, jeśli dostanę demko na pw i admini faktycznie 'odwalali' to wyciągnę z tego odpowiednie konsekwencje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności