Br0wn Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Nowa rzecz: Dodanie nowej rangi: redaktora, która zajmowała by się działem redakcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na nie Nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nie 1. Po co Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 na nie Po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 nie, przecież wiadomo , że ciosek zajmuje się redakcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Grudnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 3 minuty temu, Natural napisał: 1. Po co 2 minuty temu, Animy1977 napisał: Po co ? 13 minut temu, BrownBrut napisał: zajmowała by się działem redakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Czemu piszecie po co i na nie? Przecież jest ta ranga wgrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na nie Jest już tą ranga ma ją Ciosek i secret service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Działem redakcji można zajmować się bez rangi ;v wystarczy chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 7 minut temu, SchMidT napisał: Działem redakcji można zajmować się bez rangi ;v wystarczy chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 KLIK Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi