Ciosek Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Typ Grafiki: Banner Tematyka: Coś świątecznego Wymiary: Nie mam pojęcia Kolorystyka: Raczej jasna Napis/y: Pytanie dnia Inne uwagi: Można coś pokombinować z logiem as i połączyć to z czapką mikołaja ale nie jest to konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) mam nadzieję że któreś się podoba poprawić coś i przy okazji proszę o ocenkę jest bez loga areny ale w tle można zauważyć forum więc mam nadzieję że to będzie lepsze Edytowane 30 Listopada 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) kolorystyka jasna miala byc ale no cos nie wyszlo XD dobra zostalo mi troche jak robilem swiateczne logo to cos z tego ulepilem: albo jebac lampki: Edytowane 30 Listopada 2020 przez KamyK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dzięki wszystkim za piękne prace, zleconko do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi