Grzechu Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Typ Grafiki : Avatar Tematyka: CS:GO Wymiary: Na steam Kolorystyka: Jasna Napis/y: Grzechu Inne uwagi: Nie Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @ BinciorDzięki za poświęcenie czasu odnośnie mojego zlecenia ale czy mógłbyś dać zamiast saidu A dać bardziej zdjęcie pod mida na mapie "Mirage", byłbym mega wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) liczę na ocenke bo to moje pierwsze zlecenie. A i ja to w gimp robiłem dlatego może być takie tandetne . Edytowane 29 Listopada 2020 przez Inosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @Inosukejest git ale wolałbym jakbyś wykonał to na mapie de_mirage na midzie wtedy byłoby wszystko git Ocena: 7/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @Grzechu kurde ale ja chciałem ci zrobić z mirage ale nie znalazłem dobrego tła jak masz to podeślij na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Spoiler @Grzechuskoro prosiłeś próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dzięki @ Binciorza grafikę super wygląda Ocena: 10/10 Nie widzę zastrzeżeń aby dać taką ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) proszę o ocenkę @Grzechu Edytowane 30 Listopada 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Ty @ mondejty grafiku mój dzięki za wykonanie super awataru Ocena 10/10 super wykonanie Jak ty umiesz w te grafiki i lepiej rób tego ss taki dobry jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi