LoleKKamiL Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 -Nick: (Na jakim grasz na serwerach)LoleK -Wiek:16 -Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Myślę, że zasługuję na admina, ponieważ rozumiem większość problemów graczy.Będę przyczyniał się do rozwoju serwera jak tylko potrafię. -Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Umiem zapanować na sytuacją dlatego jestem często wybierany do pełnienia tej funkcji. Znam komendy, jestem ogarnięty w "adminowaniu". -Jak długo gram w CS:GO?:od 2017 2,5kh -W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:cały czas -Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/player/Lolek/185.40.196.238:30025/ -Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7/10 -Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/KAMIL500/ -Mikrofon: (Tak/Nie) Tak -Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 NA TAK +wiek +mutacja +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +Wiek +Doświadczenie +Aktywność +SM Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_goferek Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +wiek +Doświadczenie +Aktywność +Sm(chociaż trochę ci nie wierzę) Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 na tak + wiek + aktywność + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +aktywność +mutacja +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi