Demov Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nick:Demov Nick oskarżonego:MrZiomalekPl Opis sytuacji: Zostalem zbanowany za "ochlon i wroc" na jedna godzinę a napisalem tylko: niepoplacz sie dzieciaczku a chwile wczesniej : Serwer: cs 1.6 drv1 Dowody:U gory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jeszcze jeden ss [[/img[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrZiomalekPL Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzieciaku 14-letni nie płacz znowu na forum. Kur** chodziło o "kurde" nie będę pisał kur** bo to brzydkie słowo. Zresztą nie będę się tłumaczył dziecku co Ja piszę na czacie. Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrZiomalekPL Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Musiałem napisać dzieciaku bo się tak zachowujesz jak dzieciak. Zmień zachowanie a nie ciągle zaśmiecasz forum tymi śmiesznymi skargami na Mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @MrZiomalekPL Jeszcze 1 taka sytuacja i dengu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi