Nacpany_Lisek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ Profil Steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Ciosek Nick Oskarżonego: Ciosek Opis sytuacji: Zrobiłem dużo specjalnych freekili nie było admina na serwerze więc poszedłem spać. Tymczasem Major poprosił admina Drix aby nadał mi za to wykroczenie bana na 2 tygodnie, przypominam że za to jest ctban a ciosek zmienia sobie kary bo bał się że poprostu znowu ucieknę przypominam że mam najwyższe GT na serwerze więc nietrudne jest mnie spotkać na serwerze. Serwer: JB#2 1 2 §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać rundy zdarzenia, albo przedział czasowy dema. Zgłoś temat i podaj informacje dokładne, inaczej skarga zostanie odrzucona Przez RuteK, 26 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) mapy: jb_jailberd_v5__final_fix oraz jb_hostile_fix_default Godzina od 00:00 do 1:00 Edytowane 26 Listopada 2020 przez Nacpany_Lisek dodaje mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Wydaje mi się że po tylu mutach i gagach powinieneś wiedzieć jak się zachować. Dobrze wiesz że nie powinieneś robić freekilli tym bardziej że miałeś tutaj admina ale dostałeś dengu za łamanie regulaminu. ▴ Specjalne zabijanie większej ilości więźniów przez Strażnika - PermCTBan. Zostałeś potraktowany 'łagodniej' tylko przez to że ctbanów nie da sie nadawać przez sourcebansa. 11 minut temu, Nacpany_Lisek napisał: Opis sytuacji: Zrobiłem dużo specjalnych freekili nie było admina na serwerze więc poszedłem spać. Nie wiem, łamanie regulaminu sprawia Ci jakąś przyjemność? Edytowane 26 Listopada 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ty chyba sobie żartujesz? Nie dość, że specjalnie freekillowałeś, to jeszcze robiłeś to przez 2 mapy. Świadomie działałeś na szkodę serwera, więc ban jak najbardziej słuszny. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi