Kapi. Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nick: Kapi. Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chce pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Byłem wielokrotnie adminem na tym serwerze Jak długo gram w CS:GO?: długo W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Porannych i wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Kapi./137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Kapitoziomal/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) +Ogar +Mutacja +Wiek +Ogar +GT +SM Edytowane 25 Listopada 2020 przez Adikk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Sory ale nie. -Napiszesz rezygnację za dwa tygodnie - Ciągle wracasz na tą rangę i dostajesz degradację. +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ta... +SM -dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 ta +wiek +/-aktywnosc +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ta +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tak +wiek +doświadczenie +Na jb nigdy za dużo adminów +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na prośbę autora Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi