Lylu2 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Link do steam: Link Link do steam oskarżonego: Link Nick oskarżonego: kinder.king Opis sytuacji: jb_anka_gaming_v1 1:23 około kinder.king dał bezruch przed celami po czym rozpoczął zabawę w pierwszą reakcję, ja zacząłem się ruszać bo komenda nie była do odwołania a rozpoczął zabawę i mnie zabił. Tak samo 1:30 powtórka. Serwer: JailBreak Dowody: Proszę o rozpisanie deka mniej więcej ( 1:22 / 1:25 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Rozpoczęcie zabawy to polecenie? Od kiedy A nawet jeśli to to jest tylko 1fk za którego nic nie ma tylko ostrzeżenie Edytowane 22 Listopada 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Rozpoczęcie zabawy to nie polecenie- powinieneś mieć bezruch. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi