Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga młody rastafari

Udostępnij

Lewy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/rastaoff/

Nick oskarżonego: młody rastafari
Opis sytuacji: Nowo przyjęty admin wcina się w słowo i zagłusza prowadzącego @ kacper przez to połowa osób nie słyszy polecenia i ginie (jb_boxer). Do tego spai msayem i dźwiękiem wystrzału borni.(obie mapy boxer i poprzednia po niej  w liście demek).
Serwer: JailBreak #1
Dowod: jb_boxer coś około 19:10 a ba_arizona_2_ około 18:50

1. Spam dźwiękami nie był po to, abym nadużywał admina, tylko Używałem msay i dźwięków dlatego, że nadużywaliście mikrofonu, na poprzedniej mapie był Forekk, który może potwierdzić, że gracze nadużywali mikrofonu. (ba_arizona_2_2 godzina około 18-19.) 

2. Ja nie dałem mute tylko Zysu, po czym zdjął tego gaga ze świadomości tego,że nadał go niesłusznie (Otrzymał go Tigersclaw)

3. To, że zagłuszyłem to powiedziałem żeby kacper nic nie mówił. Klawiatura mi chwilowo nie działała, a klawisz na gadanie mam przycisk boczny. Musiałem powiedzieć Czupsowi, żeby zachował kulturę na u@. Chwilę później odłączyłem klawiaturę i zadziałała. Potem użyłem tego raz, nie spamiłem tym, musiałem jakoś czupsowi powiedzieć żeby zachował kulturę na u@. Jeżeli jednak zagłuszyłem wardena, to osoby które nie usłyszały mogły napisać !repeat. Jeżeli większość osób nie wiedziała do czego służy !repeat to nie jest moja wina. 10-20min. później miałem zw jadłem szame ;v. Mapa na której to było to jb_boxer_th godzina około 19. 

Edytowane przez Adikk
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

1 Super argument że był forek normalnie nie wiem jak go przebić XD
2 Gdy warden mówi ct się nie odzywa koniec kropka. Nie ważne czy jesteś majorem, adminem, graczem nie masz prawa przeszkadzać m w wydawaniu poleceń a komenda !repeat nie upoważnia cię do przeszkadzania i nie usprawiedliwia tego że mogłeś zaczekać aż warden skończy wydawać polecenie.

Nagle edytujesz post i pojawia się bajeczka o tej złej zbugowanej klawiaturze XDDDD
Ty czekaj a nie mogłeś tego czupsowi napisać jeśli to przewinienie na czacie, zamiast wcinać się wardenowi w słowa ?

Edytowane przez Lewy

• RuteK odblokował(a) ten temat
W dniu 18.11.2020 o 20:04, Adikk napisał:

1. Spam dźwiękami nie był po to, abym nadużywał admina, tylko Używałem msay i dźwięków dlatego, że nadużywaliście mikrofonu, na poprzedniej mapie był Forekk, który może potwierdzić, że gracze nadużywali mikrofonu. (ba_arizona_2_2 godzina około 18-19.) 

2. Ja nie dałem mute tylko Zysu, po czym zdjął tego gaga ze świadomości tego,że nadał go niesłusznie (Otrzymał go Tigersclaw)

3. To, że zagłuszyłem to powiedziałem żeby kacper nic nie mówił. Klawiatura mi chwilowo nie działała, a klawisz na gadanie mam przycisk boczny. Musiałem powiedzieć Czupsowi, żeby zachował kulturę na u@. Chwilę później odłączyłem klawiaturę i zadziałała. Potem użyłem tego raz, nie spamiłem tym, musiałem jakoś czupsowi powiedzieć żeby zachował kulturę na u@. Jeżeli jednak zagłuszyłem wardena, to osoby które nie usłyszały mogły napisać !repeat. Jeżeli większość osób nie wiedziała do czego służy !repeat to nie jest moja wina. 10-20min. później miałem zw jadłem szame ;v. Mapa na której to było to jb_boxer_th godzina około 19. 

1.dziś grałem z rastafari i niestety nadużywał komendy( bind klawisz ("sm_msay Nie nadużywajcie mikrofonu;sm_play @all weapons\awp\awp1.wav")) i  to tyle w sumie.

Ale ja bym mu dał jeszcze jedno szanse bo chłopaczyna się martwi że degu dostanie :3, dlatego ja bym dał mu nie wiem ostrzeżenie bo on jest z tego co wiem na próbnym i może on przez to dostać degu :( ,ale są + bo może zwolnić miejsce na nowego Admina co sobie lepiej poradzi :3 

2. i też argumentujesz że miałeś problemy techniczne ale to nic bo jak ci klawiatura nie działała to gadałeś przez myszkę . I jak tak sobie pomyśleć to może jak byś sobie troche pomyślał to byś powiedział do Wardena czy mogę coś powiedzieć albo mogłeś poczekać jak Warden skończy wiec dlatego ta skarga słuszna ale czy na pewno to jest już dla UBT a nie dla mnie :3 

Dobra nie chce mi sie dalej pisać dlatego już zakańczam pisanie . 

CZEŚĆ 

• Haha! 2

Spam, nie wnosisz nic nowego do tematu.

Przez RuteK,

Gracze mówią że jedna osoba miała fd a została zabita (nie nadużywanie pojedyncze słowa)

12:55 - [SM] [Ninje] młody rastafari: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze

Wasyl obraził gracza dostał ostrzeżenie od rastafari, 5 sekund pózniej zysu komende używa (warden nie prowadził rundy)

18:28 - [SM] [THC] Zysu: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze
Była troszeczkę zadyma na serwerze, gdybyś powiedział żeby nie rozmawiali mogłeś to powiedzieć. (Naduzywanie praw admina tymi dzwiekami)

19:20 - [SM] [Ninje] młody rastafari: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze 
Dlaczego ty używasz tą komendę na jedną osobe? Ktoś mówi JESZCZE TŁUMACZY a nie nadużywa mikrofonu.

20:10 - [SM] [Ninje] młody rastafari: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze 
zadny powód tak o

21:35 - [SM] [Ninje] młody rastafari: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze 
Gracze się dyskutują czy był słuszny gag dla pimpusia który napisał 4 wiadomosc (gag od zysiu)

24:48 - [SM] [Ninje] młody rastafari: Odtworzono dźwięk u wszyscy gracze 

27:09 - obraz_2020-11-21_142727.png

Nikt nie naduzywał nic się nie działo - SPAM

Druga mapa BOXER 
obraz_2020-11-21_142836.png

@ SchMidT Chciałbym ci dodać że KAŻDY admin nadużywa tej komendy, albo degradacja dla admina (3 godziny i skarga na niego) Lub dasz zakaz jakis dla adminów żeby nie nadużywali tego msay

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2

Z racji tego, że jesteście nowymi adminami na wzgląd tych przewinień admin Młody rastafari otrzymuję 2 ostrzeżenia, a admin Zysu jedno. @ Admin JB #1 Napisałem przed chwilą na discordzie, abyście nie używali tego, samo powiedzenie myślę, że wystarczy.

Skarga została przyjęta.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności