antos Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Dzień dobry jestem Endriu... grałem na arenie pod nickiem MrW3ally... teraz do rzeczy... chciałbym by dodana została nowa mapa która odwzorowywuje mape Grand Theft Auto V online "Link do mapki: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1331520874". Dlaczego? spytacie... ponieważ uważam że jest mało map i nowa mapa doda troche adrenaliny na serwerze. Opis mapy: Mapa zawiera dużo teleportów, grać powinno się na niej w składzie złożonym z conajmniej 5 osób, składa się z garażu, dużego mieszkania (parter, piętro) oraz magazynu. Mapa według mnie zasługuje by została dodana, ponieważ autor naprawde się przyłożył i mapa godna podziwu... Recenzje i wnioski prosze pisać pod postem. Dziękuje miłego wieczoru dobranoc. Pan E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Masz do tego odpowiedni dział. Ale i tak jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 u góry masz do tego dział Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Złóż propozycję tutaj i zastosuj się do wzoru podanego w tamtym temacie, bo tutaj powstaje niepotrzebny spam + nie masz wzoru. Edytowane 20 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi