Inosuke Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.)BANNER Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.)dziewczyny anime Wymiary:(W pikselach)Jak na forum Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.)obojętnie Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice)mój Nick na środku Inne uwagi:- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) @naiz i oto mi chodziło ale możesz dać większe bo jest za małe w wysokości Edytowane 20 Listopada 2020 przez Inosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @ Inosuke w takim razie zrobiłem w rozmiarach na tło, jak uda mi sie to przerobić rozmiarami to wyśle pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) @naiz ty Do zamknięcia Edytowane 25 Listopada 2020 przez Inosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi