Zysu Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Nick: Zysu Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem (według mojej opinii) dość rozpoznawalny na serwerze poprzez aktywne osoby na jailbreak'u , umiem panować nad emocjami , dobrze dogaduje się z administracją jestem mało konfliktowy, co potwierdza moje SB, i zawsze staram się pomagać i wykonywać moje obowiązki. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kiedyś adminem na serwerze JailBreak lecz upadł on, grałem wtedy pod innym nickiem ( M4jst3rQ ) Jak długo gram w CS:GO?: Gram w CS:GO mniej więcej 5 lat ( 4k godzin ) Lecz moje konto główne zostało zbanowane permanentnie gdyż zdenerwowałem się podczas meczu matchmaking odpaliłem sobie plik z cheatem o nazwie wh - Wallhack i tak zakończyła sie moja przygoda ( moge podać link do profilu steam ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15/16 - 23/2 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] Zysu/137.74.7.15:30050/ | https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Zysu/137.74.7.15:30050/ | https://www.gametracker.com/player/IncominG Zysu/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ZysuKingGuys/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 +Na tak +miły +lubię +poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Na tak +zachowanie +mutacja +aktywnośc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nie -czuje ze będziesz faworyzować osobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nie -Kultura osobista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 +Zachowanie +Wiek Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 -moim zdaniem se nie poradzisz -mysle ze bedziesz faworyzowac graczy nie pamietam jak sie zachowujesz narazie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Grasz tu 2-3 tygodnie, pograj jeszcze dłużej. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 9 godzin temu, mondej napisał: +Na tak +miły +lubię +poradzisz sobie Na nie -miłego go jeszcze nie widziałem +nie znam cię ale wydajesz się fajny -kultura osobista -jak osoba wyżej grasz mało na serwie pograj dłużej to może się dostaniesz P.S szacun że napisałeś podanie na JB bo tam to same stalowe nerwy trzeba mieć ale ty ich nie masz ale to i tak nic nie zmienia szacun chłopie pograj jeszcze dłużej i witaj w AS albo i nie jak sobie odpuścisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nie -nie ogarnia -2-3 tygodnie tu grasz -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 narazie nie -zachowanie +/- ograniasz -2-3 tygodnie grrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Okres próbny. Napisz do mnie podając mi STEAMID jak i link do profilu na forum. Oraz zaproś naszego bota : steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 16 Listopada 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi