MroKu Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Nick: mroku Nick oskarżonego : Mr white Sytuacja : a wiec pan mrwhite wszedł na serwer i dał mi muta na 1440 minut nw czm jak usłyszał jak 1 raz krzyknołem i powiedziałem twoja stara do nikogo nie wiem czm mut na 1440 minut a nie np na 1h albo 2 Mapa : jb_waterside_v5_1 Godzina : ok.19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Nie miałem pojęcia, że to było do nikogo, mogłeś tego nie mówić... i ogólnie ledwo co ci się skończył ban na 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 tak ale nadal nie rozumiem czm na 1440 min a nie 60 albo 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Miałeś muta na cały dzień, kilka dni potem dostałeś bana na 2 dni, a teraz mam udawać, że nic się wcześniej nie stało i dawać ci muty na 30 min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Mr.White napisał: Miałeś muta na cały dzień, kilka dni potem dostałeś bana na 2 dni, a teraz mam udawać, że nic się wcześniej nie stało i dawać ci muty na 30 min? czego nie rozumiesz? 30 = 2h tak? i tak dostałem chyba z 3 muty na 1440 min i teraz jestem wyjątkiem i bede dostawał muty na 1440 min tak? Edytowane 20 Lutego 2019 przez ✪ MʀoKu™ | cs.money 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) 26 minut temu, ✪ MʀoKu™ | cs.money napisał: czego nie rozumiesz? 30 = 2h tak? i tak dostałem chyba z 3 muty na 1440 min i teraz jestem wyjątkiem i bede dostawał muty na 1440 min tak? chodzi o to czy dla cb white 30 minut to 2 godziny? bo tak to porównujesz Edytowane 20 Lutego 2019 przez ✪ MʀoKu™ | cs.money 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 O ile wiem to nie masz mutacji, a według taryfikatora, jeżeli często nadużywasz, a robisz to często (potwierdzeniem jest ss poniżej) to admin może Ci nawet dać do tygodnia, więc ciesz się, że dostałeś na jeden dzień, a nie tydzień. Nie widzę winy u admina. Punkt z taryfikatora: Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) ss: Spoiler Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi