Kondzio23 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Zostałęm oskamowany o 2500 fajek to dla mnie dużo gracz dołączył mnie do gangu poczym mnie wyrzucił. Nie chciał pużniej mi tego oddać bo powiedział że nie boi się bana bo nie gra na tym serwerze często. Bardzo prosze czy można by było oddać mi stracone fajki bo zbierałem je aby dołączyć do gangu ninje a nie oddać je jakiemuś skamerowi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Podaj nazwę gangu w temacie oraz gracza który Ciebie zaprosił, zwrócę Ci te 2500 z moich fajek po upewnieniu się, że tak faktycznie było. Edytowane 10 Listopada 2020 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Gang Ninje Permisje ma tylko @DjPiko oraz @Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 to nie byl gang ninie, po pierwsze od temtego tygodnia nie ma wolnych miejsc nie mial by jak dalaczyc 2 gracz kodzio chciał sam doloczyc / byl w kolejce do gangu ninie z tego co wiem z pv z nim napisal ze wbil do gangu wolfs Spoiler tu ss z pv widomosci , w tym gangu ma perminsie tylko @mikimik Spoiler nie mam jak linku stem skp[iowac bo mam jakis blad steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ten Kondzio był w Wolfs bo dzisiaj widzialem jak dolaczal i chyba mikimik czy jakos tak ma tam wlasciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) @Kondzio23Jeśli pamiętasz podasz godzinę lub mapę, kiedy ktoś cię zaprosił do gangu( podaj jakieś informację jaki dzień, czy to był ranek południe noc, pomoże mi to. )? Wtedy znajdziemy gang który chciał cię oscamować Edytowane 13 Listopada 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi