Zi3LonY Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nick: Zi3LonY Nick oskarżonego: @ Koziol Opis sytuacji: naduzywanie admina,zmiana mapy,prowokacja,wypisywanie glupot ss jest tylko z 4 map a domyslam sie ze co chwile to robisz fps to nie wszystko nie masz czym sie chwalic ze jestes najlepszy bo w kazdej chwili moge wykorzystac bledy mapy i se nabic max level i to by mi nawet nie zajelo calego dnia jeszcze dodam ze uciekles na pixelhopie z tt ale nie chce mi sie szukac minuty polecam zaj**** z koziolka w sciane Serwer:cs1.6 drv2 Dowody:https://steamcommunity.com/profiles/76561198383862675/screenshots/http://733167.node34.pukawka.pl/hltv-2011100120-deathrun_pixelhop-1604967600-1604968680.zip 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jak widać na ss nie zmieniałem mapy bo miałem taki kaprys tylko vote było robione ponieważ byłem o to proszony przez osoby grające na serwerze. Co do levela to tak jestem najlepszy i nie interesuje mnie twoje zdanie na ten temat bo w przeciwieństwie do twoich sposobów na wykorzystanie błędów mapy zrobiłem to uczciwie i w dwa tygodnie. To co robisz pisząc skargę jest z czystej nienawiści spowodowanej sam nie wiem czym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Zi3LonY napisał: Również raz byłem świadkiem jak nie mogłeś zabić jakiegoś gracza, wiec powiedziałeś że jak będzie uciekal i nie da się zabić do dasz mu kicka. Było to bodajże wczoraj koło 20, lecz nie jestem pewien. Nie składałem skargi, gdyż było to tylko jedno przemienienie. Edytowane 10 Listopada 2020 przez BrownBrut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3LonY Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 prosze cie zaj** z koziolka w sciane zrob to bo cie o to prosze jak by mnie ludzie prosili notorycznie abym ich przepuscil przed siebie to bym nigdy nie wyszedl ze sklepu ty nie jestes od zmieniania mapy tylko od pilnowania porzadku na serwerze od tego jest rtv zeby zmieniac mape jak chcesz se ciagle vote robic to napisz propozycje nie ogarniasz zachowujesz sie jak dzieciak 13 letni ktory dostal admina i musi sie pochwalic nie wierze w twoje amx 🖕 1 3 SPAM, nic nie wnosisz do skargi. Przez SK4N3R, 10 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Koziol : Dajemy sie TT, tak ustalilismy jezeli nie to ja z AC moge pojazd zrobic. Szanujmy sie kazdy zyska - nie strasz w ten sposób graczy, bo prędzej wyjdą niż się posłuchają.@ Koziol y@ nie jest od tego żebyś pisał jaki jesteś, lub w jaki czas coś zdobyłeś, i nie zmieniaj co chwile mapy, ponieważ ci się znudziła lub "garstka" osób przejść nie potrafi. (Rozumiem "co jakiś czas" ale nie co mapę na którą sam akurat zmieniłeś) Dostajesz ostrzeżenie, i mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy. Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi