Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Propozycja na temat przedmiotu Notatki Kapitana

Udostępnij

FraneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Osłabienie Notatek Kapitana albo ich usunięcie. 
Treść: (co chcesz zaproponować) Proponuje zmienić notatki aby np. Przez 5 sec broniły przed 5 strzałami albo po prostu żeby usunąć ten item. Według mnie item jest przesadzony jeżeli z ak 47 mam zabić gościa z mp7 i notatkami kapitana na blisko jest to prawie niemożliwe.

Jestem tak i nie ponieważ daje on ochronę przed pociskami ,ale jeżeli ma go nowy  gracz to mu pomaga przetrwać kilka  graczy np Chiluś i Monster ,ale jak go np ty franeq dostaniesz  to daje on power który robi z ciebie terminatora  dlatego ja daje tako ocenę.

Edytowane przez Inosuke
poprawki treści

• 2 tygodnie później...
W dniu 8.11.2020 o 14:54, FraneQ napisał:

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Osłabienie Notatek Kapitana albo ich usunięcie. 
Treść: (co chcesz zaproponować) Proponuje zmienić notatki aby np. Przez 5 sec broniły przed 5 strzałami albo po prostu żeby usunąć ten item. Według mnie item jest przesadzony jeżeli z ak 47 mam zabić gościa z mp7 i notatkami kapitana na blisko jest to prawie niemożliwe.

Jestem za Osłabieniem bądz usunięciem, Starszy i zaawansowany gracz może czasem przegrać z graczem, który ma np. 300lvl 

12 godzin temu, Diamont napisał:

Na tak moim zdanie do wywalenie 

+1 

• Smutne. 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności