FraneQ Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Osłabienie Notatek Kapitana albo ich usunięcie. Treść: (co chcesz zaproponować) Proponuje zmienić notatki aby np. Przez 5 sec broniły przed 5 strzałami albo po prostu żeby usunąć ten item. Według mnie item jest przesadzony jeżeli z ak 47 mam zabić gościa z mp7 i notatkami kapitana na blisko jest to prawie niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Myślę że osłabienie notatek jest dobrym pomysłem jak najbardziej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Jestem tak i nie ponieważ daje on ochronę przed pociskami ,ale jeżeli ma go nowy gracz to mu pomaga przetrwać kilka graczy np Chiluś i Monster ,ale jak go np ty franeq dostaniesz to daje on power który robi z ciebie terminatora dlatego ja daje tako ocenę. Edytowane 8 Listopada 2020 przez Inosuke poprawki treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 17 godzin temu, FraneQ napisał: Przez 5 sec broniły przed 5 strzałami Jest taki item jak" Pigułka nieśmiertelności która działa przez 3sek. A co do propki to na nie. Jak już zmniejszyłbym po prostu ilość strzałów do 5max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wywalcie ten Item na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na tak moim zdanie do wywalenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jest za OP mną tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZappQ Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 8.11.2020 o 14:54, FraneQ napisał: Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Osłabienie Notatek Kapitana albo ich usunięcie. Treść: (co chcesz zaproponować) Proponuje zmienić notatki aby np. Przez 5 sec broniły przed 5 strzałami albo po prostu żeby usunąć ten item. Według mnie item jest przesadzony jeżeli z ak 47 mam zabić gościa z mp7 i notatkami kapitana na blisko jest to prawie niemożliwe. Jestem za Osłabieniem bądz usunięciem, Starszy i zaawansowany gracz może czasem przegrać z graczem, który ma np. 300lvl 12 godzin temu, Diamont napisał: Na tak moim zdanie do wywalenie +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Moim zdaniem na tak albo osłabić ten item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 na oslabienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 item dostał nerfa. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi