kacper88890 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4 Nick oskarżonego: kinder.king™ Opis sytuacji: Byłem w ct kinder wchodzi na serwer i jak zwykle każdego bez mutacji wywala z ct i kolejki powiedział do mnie żebym wyszedł z ct powiedziałem że nie wyjdę bo jest już po 3 rundzie a nastka powiedziała że po 3 rundzie nie trzeba wychodzić z ct więc nie wyszedłem i kinder dał mi bana na 60min za blokowanie kolejki. Serwer: JB [JailBreak] Dowody: mapa: jb_boxer_th godzina: 16:15-16:25 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Polecam ogolnie mordeczko, ale osoby bez mutacji nie muszą ustępować miejsca po 3 rundzie tylko po 4, wiec mial prawo cie wyrzucic jesli sie nie zgodziles Arhur Edytowane 5 Listopada 2020 przez xenovskypl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Powiem tak Najpierw ja ci powiedziałem że masz wyjść z kolejki i paru osoba tez Zaczeles się kłócić że nie wyjdziesz bo jest po 3rundzie dostałeś ctban na 60 za blokowanie kolejki Później wbił @ ForekKi potwierdził moje słowa że po 4rundzie nie musisz wychodzić z racji że była 4runda a nie po 4rundzie dostałeś ctbana Edit nie miałeś mutacji a ja mam Edytowane 5 Listopada 2020 przez kinderking 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 9 minut temu, kinderking napisał: Powiem tak Najpierw ja ci powiedziałem że masz wyjść z kolejki i paru osoba tez Zaczeles się kłócić że nie wyjdziesz bo jest po 3rundzie dostałeś ctban na 60 za blokowanie kolejki Później wbił @ ForekKi potwierdził moje słowa że po 4rundzie nie musisz wychodzić z racji że była 4runda a nie po 4rundzie dostałeś ctbana Edit nie miałeś mutacji a ja mam Nie byqczu jak wbiles to ja bylem w ct a nie w kolejce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 1 minutę temu, kacper88890 napisał: Nie byqczu jak wbiles to ja bylem w ct a nie w kolejce. 1 Jak wchodzę na serwer to daje zawsze wiadomość na msay : że osoby bez mutacji i te z poprzedniej wychodzą z kolejki i CT 2 nawet mówiłem Ci żebyś wyszedł I się kłóciłeś że nie wyjdziesz A na serwie mówiłeś przed chwilą że byłeś w kolejce Ale nie zmienia to faktu że blokowałeś kolejkę i dostęp do CT 1 Nie wnosisz nic nowego do tematu, poczekaj na decyzję rang wyższych, spam. Przez Mikru, 5 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 1 minutę temu, kinderking napisał: 1 Jak wchodzę na serwer to daje zawsze wiadomość na msay : że osoby bez mutacji i te z poprzedniej wychodzą z kolejki i CT 2 nawet mówiłem Ci żebyś wyszedł I się kłóciłeś że nie wyjdziesz A na serwie mówiłeś przed chwilą że byłeś w kolejce Ale nie zmienia to faktu że blokowałeś kolejkę i dostęp do CT Powiedziałem że nie wyjde bo bylo po 3rundzie, a na serwerze nic nie mowilem ze bylem w kolejce. Nie piszmy już nic pod ta skarga na demku wszystko bedzie. 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku Przez Mikru, 5 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 po 4 rundzie osoby bez mutacji nie muszą ustąpić a kinder mowil to bylo przed 4 @ Moderator@ Początkujący Moderatorclose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi