offnest Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/ Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ https://steamcommunity.com/profiles/76561199025072636/ Nick Oskarżonego: Nać**ny Lisek i Madarada Uchiha Opis Sytuacji: Administratorzy nadużywają praw lisek cały czas sie śmieje z nie wiem czego a madarada nawet nie nic nie reagował nie jestem w stanie wszystkiego opisac bo nie pamiętam ale to co robili jest śmieszne i żałosne... Serwer: Jail Break #2 Counter Strike Global Offensive Dowody: jb_arcade_b4 22:00 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 GG panowie. Przyznaje się Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 7 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 cytuje "Administratorzy nadużywają praw lisek cały czas sie śmieje z nie wiem czego a madarada nawet nie nic nie reagował nie jestem w stanie wszystkiego opisać bo nie pamiętam ale to co robili jest śmieszne i żałosne..." to nawet nie zasługuje na muta poza tym zdanie lisek cały czas sie śmieje mnie rozwala , od kiedy nie można się śmiać serwerze, madarada nic nie robił bo nie musiał nic robić wszystko było zgodnie z regulaminem a statsiu w tym czasie 2x zfreekilował mnie i więc dostał ctbana sprowokował mnie i uciekł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Rozpiska: 1:53 - 6:00 cLown nadużywa mikrofonu ciągle coś gadając 6:00 - 7:10 cLown z Ralotem cały czas przeszkadzają w rozgrywce krzycząc i wyzywając się do mikrofonu a Nać**ny lisek nie reaguje 7:14 Lisek po ich wyzywaniu śmieje się na mikrofonie do około 7:53 zamiast dać graczom muta 9:35 - 9:43 Lisek wykrzykuje wardena podczas wydawanych poleceń słowami "nie nie nie nie" 9:45 Lisek z Madarada Uchiha śmieją się podczas rundy gdy warden prowadzi 11:20 - 11:37 Lisek z Madarada Uchiha ponownie śmieją się podczas rundy gdy warden prowadzi 17:30 - 18:20 Stasiu napisał skargę : 17:30 - 18:20 Lisek spytał się czy Stasia czy potrafi pisać 17:30 - 18:20 cLown mówi na mikrofonie że Stasiu to jest "pi*da która się spłakała" oczywiście Lisek i Madarada nie dali żadnego muta 20:40 Nać**ny Lisek mówi "Nie będę obrażał dzieci ale jakiś kastrat piszę na mnie skargi" 23:00 Lisek zostaje zabity przez Stasia a ten krzyczy na cały serwer czemu mnie zabiłeś, robi się młyn na serwerze podczas prowadzenia a Madarada Uchiha krzyczy "Zamknąć ryj" 24:53 Stasiu dostaje ctbana od Liska słowa Nać**nego Liska po daniu ctbana "Nie będę się z takim czymś pierd*lił" Dodam jeszcze logi z czatu z tej mapy : Cytat 22:01:18: All_Chat [RTF] Madarada Uchiha casedrop.eu: Ciosek Nie karaj zgredek przepraszazgredek się ucieszył bo skarpete dostałponiosło zgredka 22:05:43: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przepraszazgredek się ucieszył bo skarpete dostałponiosło zgredka 22:05:59: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:06:22: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:06:23: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:06:24: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:06:24: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:07:30: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:07:41: Chat [RTF] Madarada Uchiha casedrop.eu: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:07:42: Chat [RTF] Madarada Uchiha casedrop.eu: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:07:42: Chat [RTF] Madarada Uchiha casedrop.eu: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:07:44: Chat [es] Nać**ny Lisek: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka 22:11:58: Chat [RTF] Madarada Uchiha casedrop.eu: Ciosek Nie karaj zgredek przeprasza zgredek się ucieszył bo skarpete dostał poniosło zgredka Przy okazji Kary: '¢LoWn🤡- Gracz dostał VAC dzisiaj więc pominę go, ale jak przyjdzie na nowym koncie to Mute 1440min Obraza + Nadużywanie + Przeszkadzanie Ralot - obraza [Mute] 120min Adminów zostawiam do @ Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Czytając tą skargę szczerze myślałem że zakończy się tylko na tych slapach, niestety na demku zobaczyłem jeszcze: faworyzowanie, wyzywanie, prowokowanie i nie reagowanie. @ Trol_Psycholna Twoje nieszczęście jesteś jesteś na okresie próbnym, oznacza to że musimy się pożegnać. @ MadaradaUchihaJesteś na stanowisku admina już ponad miesiąc przez co dostajesz ostrzeżenie. Z racji tego, że wiem na jaką aktywność Cię stać masz możliwość odpracowania tego ostrzeżenia, wystarczy że zagrasz w ciągu tygodnia 35 godzin na serwerze i się do mnie zgłosisz. Zabieram Ci także możliwość slapowania do odwołania. Skarga przyjęta. @ Moderator @ Początkujący Moderator 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi