kacper88890 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Jest zabawa po schowaniu sie czekam minute potem mowie cos takiego ''kto mi da 100fajek powiem gdzie ktos jest"tigerslaw dal mi 100fajek i powiedzialem gdzie ja jestem schowany {JA} potem dostalem od tetsuy muta za podpowiadanie na 120min powiedzialem mu ze mut jest nie sluszny bo powiedzialem gdzie [JA] jestem schowany a on na to odpowiedzial podpowiadales wiec mut jest sluszny xD na kolejnej mapie zapytalem sie skanera bo akurat wbil na serwer on sie zasmial i powiedzial ze oczywiscie mut nie jest sluszny wiec XDDD. Serwer: JB [JailBreak] Dowody: Mapa: jb_august_2k17_v1c godzina 14:50-15:10 jest demko EDIT: Po wejsciu na kolejna mape jb_dust2_final2 zapytalem sie czy widzal skarge powiedzial ze tak i ze jest slaba i go ona nie obchodzi bo i tak nie dostanie dengu wiec xD 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wiem że nie powinienem udzielać sie jako osoba 3 Ale demko niedługo zniknie dUBT do roboty 1 SPAM Przez RuteK, 13 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 33:30 - WaRninG!? - "dam ci info za 100 fajek" 34:00 - WaRninG!? - mówi gdzie jest Moim zdaniem mute słuszny WaRninG!? Był na climbie z hag_patryk i z pimpuś WaRninG?! Dając info gdzie jest przy okazji zdradził pozycję pozostałych 2 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Mute słuszny@ Moderator@ Początkujący Moderatorclose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi