wotex Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Wotex1223 Nick admina:(od którego dostałeś bana) Też tego nie pamiętam Długość bana:(Czas bana) pernamentny Data i godzina:(dostania bana) Oj przepraszam, było to bardzo dawno, wróciłem do cs'a i zabrakło mi waszych serwerów Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Deathrun v1 Powód bana:(podany przez admina) Jeśli dobrze pamiętam dostałam za skracanie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Również nie pamiętam, myślę jednak że nie mam szans na ub z powodu braku wielu informacji, ale mam nadzieje, że w jakiś sposób to rozstrzygniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Listopada 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick admina: Kelly Powód: 5min chodzisz po teksturach Nadany: 2020-02-11 14:11 Link do bana: Spoiler https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Wotex1223&Submit=Szukaj Po powodzie bana nie trudno wywnioskować, że ban miał być na 5 minut, ale z powodu błędnej składni jest permanentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Ban zdjęty. @Wotex1223życzę miłej gry na serwerze @ Tomgradziękuję za pomoc Edytowane 2 Listopada 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi