Drix Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nick: Drix Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że trzeba banować jakieś osoby na tym owym serwerze , gdy "wróciłem" na serwer widzę że osoby mają na mnie hype, zbanowałem gniewka więc ludzie gniewka będą mnie wyzywać, obrażać . Więc potrzeba admina na które gracze mają hype . Myślę że poukładałem z swoim życiu takim stopniu, żeby zacząć wrócić na serwer. Jestem dla graczy nowych jak najbardziej miły, dla tych co wiedzą co zrobiłem z ową osobą u góry są dla mnie nie mili więc zacznę ich banować . Doświadczenie w adminowaniu: Admin jb #1,#2, major retakes, major migae, admin awp Jak długo gram w CS:GO?: 4 k W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] Drix/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 na tak bo mi kazesz bo jestes super doswiadczonym adminem bo masz super humor bo masz super znajomosc ale minus bo krzyczysz i bijesz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Yy no nie wiem dziś był mucik Był już adminem dobrze się sprawował Okres probny xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisuuki Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 NA TAK BO OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 ta +aktynosc -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na Tak +pomocny +doświadczenie +mutacja +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak +/- aktywność +doświadczenie +mutacja +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na tak +doświdczenie +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) -wiek potężny ➕ doświadczenie +sm +mutacja +/- aktywność ale bardziej na + jak grasz to siedzisz trochę Na tak podanie pewnie tylko formalnie Edytowane 1 Listopada 2020 przez mistrixON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak +wiek +ogar +mutacja +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Ma tak Kocham cię Ograniesz kiddosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 To po chu.. Oliwier rezygnowałeś??? +wiek +sm +aktywność +szef wszystkich adminów Jestem na tak Oliwier nie przejmuj się hejterami. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Aktywność do poprawy tak to nie mam zastrzeżeń. Biorę Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi