Natural Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Propozycja to: Powiększenie slotów na grafika. Treść: Nie oszukujmy się jest dużo zleceń a czasu coraz mniej np. przez lekcje lub życie prywatne . Proponuje dodać jeszcze 1/2 sloty do rangi grafika. Jest na niego sporo chętnych i szybko by się zapełniły więc ja nie widzę żadnych przeszkód by powiększyć sloty. Zapraszam do komentowania i życzę Miłego dnia/wieczoru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jeżeli już dodać slot, to najlepiej tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 why not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Zleceń dużo, nie ze wszystkimi nasi graficy się wyrabiają, można by więc dodać jeszcze slota. Z drugiej strony osoby które nie mają rangi też mogą publikować swoje prace, ale to nie to samo co z kolorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 3 minuty temu, Tomgra napisał: Z drugiej strony osoby które nie mają rangi też mogą publikować swoje prace, ale to nie to samo co z kolorkiem. To racja osoby bez koloru też mogą publikować lecz nie mamy w tedy pewności że praca będzie doba a czym więcej grafików tym będą lepsze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 6 slotów i będzie idealnie, myślę że na grafika potrzeba osoby które ogarniają coś w tych photoshopa więc taki @ mondej może byc .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Według mnie 5 slotów będzie odpowiednią liczbą slotów jeśli chodzi o rangę grafika. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jestem na tak, zbytnio na ten temat nie muszę się rozpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi