Lewy Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Lewy Nick admina:(od którego dostałeś bana) Konpers ale nadał za skarge ktorą rozpatrywała nastka Długość bana:(Czas bana) 20160 inut Data i godzina:(dostania bana) 29:10:2020r 15:41 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB#1 Powód bana:(podany przez admina) liczne obrazanie , brak kultury , naduzywanie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_august Nie chce pisać tego samego co @SzniblokTHC ale sytuacja jest identyczna @ Nastkaa jest do mnie bardzo uprzedzona, np jak za żart o zmywarce (nie skierowany konkretnie do niej) dostaje muta na godzinę za "nadużycie' XD. Ja wiem że black lista i wgl ale moim zdaniem mute przesadzony i to konkretnie. Bardzo bym prosił osobę bezstronną o sprawdzenie jeszcze raz tego bo gdy spojrzymy na moją historię motów/gagów widać jakim 3 adminom sprawia radość mutowanie mnie i jak bardzo fajnie jest faworyzować innych ale tego lewego za najmniejszą głupotę upi**dolić. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Widząc SB i opinie administracji kara jak najbardziej słuszna za takie zachowanie się płaci.BRAK UB. @ Moderator, @ Początkujący Moderatorproszę o odrzucenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ******* sie 1 2 4 Zachowaj kulturę na forum, SPAM. Przez RuteK, 29 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi