czups Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mój nick:KeyDrop.com czupsik moj steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199019616922/ moje steam id: STEAM_1:0:529675597 nick osarzonego: ♥BotKozaczek♥ ID oskarżonego: STEAM_1:0:570258607 link do steam oskrżonego: https://steamcommunity.com/id/BotKozaczek/ mapa: jb_dust_v50 opis sytuacji: Ogólnie gracz gra bardzo podejrzanie ma strasznie vacowe akcje dostał nawet vaca na koncie. Runda 12 ( chyba tak) buntuje sie lece przez sicreta na boisko do skrzynki gdzie mnie nie widać nagle Bot Kozaczek wylatuje z sicreta i cyk w skoku daje banie mi chodź nawet mnie nie widział. Dużo ludzi mówi że ma wh bo gra strasznie vacowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) To powinno byc w dziale "zgłoś cheatera" . Ale wypowiem się o sytuacja która była dzisiaj na mapie: cloudsy ok. 10:00 nie pamiętam która runda lecz gracz ♥BotKozaczek♥ dziwnie się zachowywał wiedział gdzie są przeciwnicy. przykładowa sytuacja gdy @ B0SSM4N sie zbuntował wszedł do one waya pod gr. To nagle ♥BotKozaczek♥ wrócił sie do celi nie sprawdził żadnego secreta nagle się odwrócił wcelował w tego one waya i zabił BOSSMANA w głowę. Mam nadzieję że to demko też sprawdzicie. A po za tym dzisiaj jeszcze po godzinie 12 była mapa jb_spy.... i też dziwnie się zachowywał lecz nie miałem za dużo dowodów więc nie mogłem mu dac bana. Mam nadzieję że sprawdzicie te wszystkie demka które podałem Edytowane 29 Października 2020 przez yokey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 §5.1. Jeżeli dowodem jest demo z HLTV, należy podać przybliżony czas gry czitera. Brak daty i godziny. Zgłoszenie zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi