KaktuS_Jb Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nick:kaktus Nick admina: nie wiem bo chodzi o skargę dixita" na cały serwer" Długość bana: mute na 1 dzien Data i godzina: nie znam szczegolow Serwer: jb#2 Powód bana:kultura+ obraza+ nadużywanie Mapa:nie pamiętam( proszę spojrzeć na skargę dixita Chciałbym się odwołać od tego muta. Staram się nie obrażać nikogo na serwerze a tym bardziej nie nadużywam mikrofonu. Jeśli zginę to nawet proszę osoby aby pisały mi na steamie albo na sayu bo przeszkadzają strażnikom. Napewno są na to świadkowie. Co do obrazy to jeśli jakąkolwiek z mojej strony miała miejsce to napewno była w formie żartu, z osobą która mamy koleżeńskie stosunki. Więc wyciąganie wniosków z takiej obrazy jest conajmniej nie na miejscu. Co do kultury( czasem zdarzy mi się rzucić jakiś epitet( ale jest to sporadyczne). Ogólnie cała skarga na zachowanie Całego serwera jest conajmniej śmieszna w moim odczuciu. Równie dobrze mógłby dixit napisać że koledzy w szkole mu dokuczają i nie chcą się z nim bawić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 8 minut temu, KaktuS_Jb napisał: Równie dobrze mógłby dixit napisać że koledzy w szkole mu dokuczają i nie chcą się z nim bawić . +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A więc tak ja rozpisywałem tę skargę więc wiem najlepiej co się działo no twoje zachowanie złamało regulamin dość wiele razy. Wiesz dla ciebie i twoich znajomych to może zabawa ale jak przychodzi nowy gracz to co ma pomyśleć. I jeszcze jak jeszcze go zwyzywacie lub będziecie psuć rozgrywkę. A wracając do tematu ustaliłem z @ Ciosek i resztą administracji by ten mute został. I jeśli na prawdę poprawiłeś zachowanie to już nie otrzymasz tak wielkich kar. @ Moderator, @ Początkujący Moderator do odrzucenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi