Arrisek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nick: Arris3k Mój link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198963927936/Nick admina, który nadał muta: @ DOMINO Długość muta: PermData i godzina nadania muta: 09/03/2020, 22:17 godz Serwer: Hide and seek Powód nadania muta: nemere mk perm mute (Żałuję otrzymanego muta, chciałbym obiecać poprawę, chce znowu normalnie rozmawiać z graczami) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Odrzucam. Jeszcze za wcześnie Edytowane 27 Października 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 jestem na tak za poprawe 1 1 SPAM temat Ciebie nie dotyczy Przez SK4N3R, 27 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 permanentny - stały, trwający nieprzerwanie, cały czas się powtarzający (np. permanentny deszcz, permanentne zachowania); ustawiczny, trwały, ciągły jako że nie muty jest z marca to trochę potrwała trochę kara ale dalej to co napisałem wyżej ^^^ ostatnią karę otrzymałeś Imo też @ frosztjnapisał że odrzuca, ja zgadzam się z jego zdaniem i też to odrzucam nie widzę żadnych podstaw do zdjęcia kary chyba że @ DOMINOsię wypowie na temat gracza czy się zmienił/poprawił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Po rozmowie z Major Adminem HNSa - odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi