janczikooo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) janczikooo Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ byłem już nie raz adminem na róznych serverach i dobrze mi szło, druga sprawą jest to że duzo cheaterów jest na własnie retake 1 gdzie przeszakdzaja mi oraz innym graczom grajacym na tym serverze. Spędzam dużo czasu na tym serverze. Potrafię również prowadzic fajną atmosferę na serverze oraz duzo ludzi na tym serverze mnie lubi oraz zna Doświadczenie w adminowaniu: Zajmowałem się tym ok 1,5 roku jak już wspomniałem byłem adminem na wielu serverach i mam spore doświadczenie Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat w cs:go oraz w 1.6 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Codziennie od 12-24 w tych godzinach jestem na serverze Link GT: 1.https://www.gametracker.com/player/janczikooo/185.40.196.238:30049/ 2. https://www.gametracker.com/player/janczikooo (⌐✿_✿)/185.40.196.238:30049/ Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/janczikooo/ Mikrofon: (Tak/Nie) TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK posiadam mutacje Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +mutacja +wiek +doświadczenie NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +mutacja -podejście do osób które słabo grają -nie jesteś zbyt kulturalny +sm -aktywność na forum ma wiele do życzenia - nic prawie nie robiłeś jako admin Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczikooo Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) 1 minutę temu, pawelu napisał: +mutacja -podejście do osób które słabo grają -nie jesteś zbyt kulturalny +sm -aktywność na forum ma wiele do życzenia - nic prawie nie robiłeś jako admin Nie Od tamtego czasu dużo się zmieniło w mojej osobie Edytowane 25 Października 2020 przez janczikooo 1 1 nie wypowiadaj się pod swoim podaniem Przez SK4N3R, 25 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jestem na Nie + wiek - wypowiadanie się pod swoim podaniem -/+ aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 NIE! Degradacja przez to że nie miałeś aktywności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 na tak + wiek + sm + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jestem na nie - Po odwołaniach można stwierdzić, że nie potrafisz rozróżnić zwykłego gracza od cheatera i dajesz przypadkowe bany. - Gdy byłem jeszcze w ACT i oglądałem jedno z demek to wyzywałeś, gdy ktoś cię zabił i dawałeś bany bez sprawdzania danej osoby. - Gdy byłeś adminem dostałeś bana na 3 dni za podpowiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +sm -podejście do graczy -degrad za brak aktywności -aktywność na froum Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +Wiek +Doświadczenie +Mutacja +Aktywność Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na tak +Aktywny +Dobry Człowiek +Mutacja +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 25.10.2020 o 15:48, Briz0 napisał: Jestem na nie - Po odwołaniach można stwierdzić, że nie potrafisz rozróżnić zwykłego gracza od cheatera i dajesz przypadkowe bany. - Gdy byłem jeszcze w ACT i oglądałem jedno z demek to wyzywałeś, gdy ktoś cię zabił i dawałeś bany bez sprawdzania danej osoby. - Gdy byłeś adminem dostałeś bana na 3 dni za podpowiadanie. Wyjaśnił wszystko -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na Nie -zachowanie -podejście do graczy -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 NIE - degrad - nie potrafisz rozróżnić cheatera i zwykłego gracza gdzie to widać w odwołaniach wyżej +mutacja - zachowanie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi