empi Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Typ Grafiki: Ma to być banner. Tematyka: Temat narzucony jest w tytule, a mianowicie chodzi o Święta, które zbliżają się nieubłaganymi krokami. Wymiary: Tak, żeby pasowało to jako grafika tytułowa danego tematu. Kolorystyka: Odcienie zieleni pomieszane z białym kolorem, czarnym, czerwonym. Jeżeli Grafik będzie realizował dane zlecenie, to proszę wykonać ten banner dodając tam poszczególne ozdoby świąteczne, na przykład jodły, bąbki, wieńce, światełka, itp. Napis/y: Święta z Jailbreak - 2020 Inne uwagi: Proszę także o wykonanie paska dekoracyjnego i jeżeli chodzi o banner to chciałbym zobaczyć kilka propozycji. Pozdrawiam @ Grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Coś w ten deseń? Jak coś pisz tutaj/pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 20 godzin temu, wiesiu_HACKER napisał: Coś w ten deseń? Jak coś pisz tutaj/pv Może być, aczkolwiek preferuję mniejsze rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Oryginał Spoiler 2 Wersja Spoiler 3 Wersja Spoiler 4 Wersja Spoiler Jak chce wybierz sobie wersję i mogę tą wybraną wersję obsadzić w takie przezroczyste coś na krańcach Spoiler Przy okazji mam wszystko zapisane w wersji w której można edytować(psd) więc jak chcesz mogę coś zmienić przy okazji proszę o ocenkę Jak coś BG to mapy cs 1.6 Edytowane 25 Października 2020 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi