Drix Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/ Link do steam oskarżonego: https://forum.arenaskilla.pl/profile/4775-gniewko/ https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Nick oskarżonego: Gniewko Opis sytuacji: Dobra piszę to skargę bo praktycznie cała arena nie lubi gniewka przez swoje zachowanie seksizm itp... Pisałem ostatnio z osobą która zna koro @ MiczuMily(mozesz sie wypowiedziec), i miczu dawał dużo powodów, że koro to gniewko, oczywiście te skargi zostały odrzucone. Gniewko dał pozegnanie, a potem przychodzi POTĘZNY koro przywitanie, koro wytrzymał 2 dni. Gdy poprosiłem @ SK4N3Rżeby sprawdził czy to nie są te same osoby i co, są to dwie same osoby. Gniewko dostał warna a, czemu nie ma perma? (Najpierw był koro, potem gniewko)@Gniewko gratulacje ze myslales ze az tak długo wytrzymasz na tym innym nicku, Krzysztofie ;). Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś dowody na tego pana, można pisać na dole Serwer: Forum Dowody: zachowanie na cb, obrazanie, wyzywanie Napisanie na kogoś skargi bo ktoś do ciebie napisał koro? Edytowane 21 Października 2020 przez Drix 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Daj linka gdzie koro ma perma potem pisz skargi z fartem 2 godziny temu, Drix napisał: Napisanie na kogoś skargi bo ktoś do ciebie napisał koro? Jako że było już trochę skarg na to ze tak do mnie mówią tu masz 1 lepszą która się przyjęła więc taka osoba jak igonna dobrze wiedział że mnie to prowokuje więc XD 2 godziny temu, Drix napisał: koro wytrzymał 2 dni. A i skoro jestem ,,Koro" to chyba dłużej wytrzymałem skoro miałem adminow UBT I tak dalej zastanów się co piszesz to tyle odemnie strzałka. @modertor możecie złączyć 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 21 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Od siebie dodam to, że to jak się odzywał w stosunku do mnie nie znając mnie było proste do odgadnięcia. To, że znalazł sobie kolegów na forum którzy mnie nie znają i znikąd nazywali mnie "łasiczka" bodajże był to frosztji. Wszyscy raczej się przekonali, że nawet jeśli dostał na mk z nickiem maczo ub od bonia to po kliku dniach i tak wylądował z permem bo nie potrafił zmienić swojego zachowania. Gracz pawelu który miał nawet admina wtedy także krył orzełka. Od wielu osób słyszałem, że bardzo źle reagował na mój nick podczas grania turniejowych nie wiadomo czemu. Kolejnym przypadkiem jest to że gracze orzełek/koro, maczo, gniewko mieli bądź dalej mają ten sam numer, więc samo to już raczej było nie zbitym dowodem, lecz xBonio chyba nie oglądał demka na którym było słychać jak dzwoni telefon u gniewka lecz i tak już pewnie nigdzie nie ma tego nagrania. No a tu macie linka do sb orzełka/koro https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:444515844&advType=steamid Dostał też z 30 permów w 2 dni na mk no ale to dużo szukania każdego z nich. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 17 minut temu, MiczuMily napisał: To, że znalazł sobie kolegów na forum którzy mnie nie znają i znikąd nazywali mnie "łasiczka" bodajże był to frosztji No to wkoncu ja mam tych kolegów czy nie Bo raz słyszę że nikt mnie nie lubi dlatego ta skarga, a co do lasiczki dużo osób tak mówiło podłapałem Ale tak nie mówiłem wydaje mi się że jeszcze było miczka piczka to wkoncu Koro czy OrzełeK bo ja już nie ogarniam idźcie na tsa się zgadać jaka jest wersja bo widzę zupełnie 2 inne tematy z fartem moczu;) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dobra już w ch*** to mam jestem Koro A miczu to ***** I maczo dostał UNBANA EZ JESTEŚCIE Z FARTEM Miczka piczka łasiczkaes jesteś 1 4 Usuwam wulgaryzmy Przez RuteK, 21 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 /Roksi Gniewko przyznał się w prywatnej wiadomości do posiadania mk w postaci @ Roksi. W dodatku do tego że jest owym "Koro" też się prawie przyznał na pv, natomiast powyżej potwierdził. 2x warn, których ma już 5 , więc traci dostęp do forum. Skarga została przyjęta. 1 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi