rajek1908 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Link do steam: podpięte Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ yokey Opis sytuacji: Moee gada cały czas gdzie jestem nie widząc mnie ani nie słysząc a admin @ yokeyza info daje mu ostrzeżenie xD Serwer: JB1 Dowody: Demo jb_urwis godzina 13:30 około niestety nie pamiętam która runda ale ten moment gdy odpaliłem setff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Po pierwsze to miałem przez chwilę "z/w" gdy wróciłem usłyszałem tylko trochę więc dałem ostrzeżenie i sytuacja się już nie powtórzyła .Tak to to powinna być skarga na tego gracza a nie na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @ yokey Jeśli miałeś "z/w" mogłeś napisać na chacie. Admin miał chwilowe "z/w" każdemu się zdarzy. @ Moderator @ Początkujący Moderator do zamknięcia 1 1 Usuwam karę dla moee na prośbę autora Przez RuteK, 14 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi