ArBuzeK Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) ArBuzeK. Nick admina:(od którego dostałeś bana) @ Spe3DU Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 18:05 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Only Mirage Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirasz Nie wiem za co dostałem bana z chęcią się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 @ Spe3DUropisz demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Czysty,można dać UB. Nie mogę edytować posta.... Dałem bana ponieważ uważałem że grasz na haxach..po obejrzeniu demka nic nie widać,więc można dać UB> 1 1 Twoim obowiązkiem jest przedstawienie dowodów, rozpisanie demka dlaczego postanowiłeś zbanować gracza Przez RuteK, 11 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi