7days Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Lubie 7daysy Nick oskarżonego: @ Hemoglobina@ivni (admin) Opis sytuacji: ziomki bawia sie adminami Dowody: mapa am_banana_20 godz 19http://arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&searchText=svip&Submit=Szukaj @Multi Edytowane 17 Lutego 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) XD? Przepraszam jak się bawię adminem raz tylko odmutowałem typa z bindami żeby poprawić mu czas muta ale nie mogłem go wyszukać ale dostał mutea na następnej mapie. Edytowane 17 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Powód: svip to gówno Atraks to dopiero usługa ! Sorki ale to przesada 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wyraźnie powiedziałem że przypadkiem dałem ten powód bana ponieważ mam to zbindowane a normalny powód miał być taki "nadużywanie !zglos" chciałem to napisać ale przypadkiem nacisnąłem klawisz z bindem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Potwierdzam sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 To nie banuj przez panel XD http://arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=commslist&searchText=hemoglobina&Submit=Szukaj jeszcze dorzuce masne muty tego pana Nie zamierzam spamowac wiecej pod tym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Druga taka skarga i degradando. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi