-_MattheW-_ Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witam nie mogę dodać schematu chciałem wbić teraz na serwer ArenySkilla lecz nie mogę dołączyć do żadnego serwera gdyż pokazuje mi się wiadomość zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź "link strony" poznać więcej szczegółów. I dlatego nie wiem o co chodzi. Nick:(Na jakim grasz na serwerze) All serwery areny skilla. Nick admina:(od którego dostałeś bana) Nie wiem. Długość bana:(Czas bana) Nie wiem. Data i godzina:(dostania bana) Nie wiem. Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Na wszystkich. Powód bana:(podany przez admina) Nie wiem. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @-_MattheW-_ Próbowałeś wejść na serwery CS 1.6 czy CS:Go? Jaki jest Twój Nick w grze? Jaki jest Twój steam ID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-_MattheW-_ Opublikowano 30 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Nick -_MattheW-_ serwer csgo https://steamcommunity.com/id/Kolsonek steam id STEAM_0:1:91313879 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Bana dostałeś 18.02.2020 od Avgariata za działanie na niekorzyść sieci. Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi