Ronaldinhotokox Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199093455135/edit/info Link do steam oskarżonego: (Link do steam nie posiadam Nick oskarżonego: kacpi Opis sytuacji: Admin dał mi muta na 30min za to że napisałem: "jesteś bohaterem przez ch" a napisałem to na czacie (koniec 5 lub 6 rundy). 2 Sytuacja przyszedł nowy gracz na serwer powiedział przez mikrofon śmieć i dostał bana XD? (4 lub 5 runda) nick gracza (rupek) Serwer: JB Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Mapa jb hogwarts z godziny 15. nawet sie nie tłumacz w komentarzach bo to bezsensu. Tylko sie pogrążasz bo to już 3 skarga na ciebie dziś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Nie otrzymałeś muta za napisanie "jesteś bohaterem przez ch" tylko za Krytykowanie mojej pracy oraz prowokację ,zobacz sobie na demku co było wcześniej.Co do drugiego gracza obraził mnie ,więc została na niego nałożona kara. Edytowane 27 Września 2020 przez Kacpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Kacpi nie ma już admina. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi