Moee Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dał mi BANA a nie CT BANA za specjalnego freekila + to nie był freekill Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198985944145/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/ Nick oskarżonego: ❤кα¢ρι❤csgocases.com Opis sytuacji: Graliśmy, kiedy ja dałem krok przed cele i bezruch następnie zabiłem kacpiego za to że stał ponad 3 modele zdala on celi więc źle wykonał polecenie i zabiłem go za to następnie po chwili dostałem BANA za specjalnego freekila Serwer: JB 1 Dowody: Demko z mapy jb_facebook i ban nałożony na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Ban uważam za słuszny po pierwsze wykonałem polecenie dobrze po drugie na potwierdzenie tego iż był to specjalny fk masz swoje słowa wypowiedziane rundę wcześniej :).I nie denerwuj się ,gdy dostajesz muta bądź bana ,bo sam prowokujesz administrację ,a potem uważasz ,że to nie twoja wina i nic nie zrobiłeś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moee Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Polecenie zrobiłeś źle bo stałeś ponad 3 modele od wyjścia do celi czyli mogłem cię zabić a pozatym powinienem jeśli już dostać CT BANA a nie zwykłęgo BANA 1 SPAM - nic nie wnosisz do skargi. Przez SK4N3R, 27 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Owszem zgodzę się z tobą powinna zostac nałożona na ciebie kara w postaci ctbana, lecz uznałem, że ban będzie lepszym rozwiązaniem, ponieważ gdybyś dostał ctbana nadal mógłbyś prowadzić rozgrywkę i siać zamieszanie na serverze, więc myślę, że Ban został nałożony poprawnie i nie ma co do tego żadnych zastrzeżeń. 2 SPAM Przez SK4N3R, 27 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Spoiler Inna perspektywa Spoiler 4:26: Moee zabija kacpi 5:02: Kacpi banuje Moee na 30 minut z powodem "Specjalny freekill" Jeśli mamy się kłócić o tego freekilla to nie powinien być ban, tylko CTban ▴ Jeżeli Strażnik celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut @ SK4N3R pozostawiam to tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Jak już to powinien być CT ban, a nie ban. Admin nie przeszedł okresu próbnego pozytywnie --> KLIK Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi