Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Administratora JB

Udostępnij

B0SSM4N

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steamhttps://steamcommunity.com/id/BOSSM4N/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/ 

Nick oskarżonego: ❤кα¢ρι❤csgocases.com /@ Kacpi
Opis sytuacji: Z mapy jb_urwis: @ Kacpi po rozpoczęciu rundy afczy przez jakiś czas zamiast pomagać CT'kom.
Kolejna sytuacja jest taka, że po rozpoczęciu rundy byłem w celi bo sie zbuntowalem i z moich postrzegań @ Kacpidostał info i wbiegł do mojej celi z prefire'em.
A ostatnią sytuacją było to że@DjPikodostał nie słusznego CTBANA za nieogarnianie a ogarniał bardziej niż reszta.
Mapa jb_minecraftcity_v16_snow: w rundzie bodajże było 5:0 administrator postanowił zmienić mape ponieważ CT sobie nie radziło, lecz CT sobie radziło.
Serwer: JB 
Dowody: demo z mapy jb_urwis oraz jb_minecraftcity_v16_snow // Mapy z dzisiaj po godz. 11

Chciałbym dopisać, że 

Wczoraj jak wbił Tetsuya mówie do niego dla beki "tetsuya ma małego dicka" potem sie śmiejemy normlanie sobie rozmawiamy i buum mute na 15min ale jednak nadał mi go kacpi potem pisze na czacie ale down dostalem do tego bana na 15 min. Pisze do kacpiego na steam za co mute on pisze  że za słowo. Ja rozumiem że chcesz mieć admina ale troche luzuj ty też klniesz na servie ale "dick" to też nie jest przekleństwo. Dziś wbiłeś na rano na jb_urwis i mówie o wbił admin co daje muty i bany za nic on mówi " dobra kurwa wkurwiłeś mnie" dał mi mute na 15 ( a sam kultury nie zachowa) później coś napisałem nawet nie pamietam co i dostałem znów bana na 15 min.

Do tego dziś na jb_Facebook Moee był wardenem i mówi krok przed cele i kacpi zrobił najprawdopodobniej powyżej 3 modele moee go zabił a ten sie wkurzył i nawet jeśli był to fk to nie powienien mu dawać ct bana bo to też nie był specjal fk do tego dał mu bana na 30 min za ":specjalny fk".

Do tego dziś na jb_Facebook dostałem mute na 360min za niby "nadużywanie mikro lecz nic prawie nie mówiłem może czasem z kimś coś ale nie że nadużywałem i do tego za "KOMENTOWANIE PRACY ADMINA" GZIE NIC NIE POWIEDZIALEM W TEJ SPRAWIE.

I chciałbym żebyś @ SK4N3R coś zrobił z tym bo to już przesada za wszystko muty/gagi/bany

Dziekuję i Miłego Dnia życze  :D

Edytowane przez czups
  • Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

@ B0SSM4N co do afka byłem w grze, ale coś sprawdzałem jesteś adminem, więc powinieneś rozumieć dlaczego taka sytuacja miała miejsce. Co do bana @DjPikopodłużyszych@rowazaniach z rajekiem uznaliśmy, że jednak nie otrzyma on kary. Mapa jb_minecraftcity_v16_snow zmieniłem ją, ponieważ po pierwsze z 4 na 5 rund były same bunty CT nie ogarniało tylu wiźniów i tak pewnie cała mapa by się potoczyła z kilkoma rundami bez buntu wliczając zabawy, po drugie gracze którzy mieli szansę na niej zagrać kilka razy, wiedzą dobrze, że CT na owej mapie jest zbugowanie i nie idzie ogrnac kolejki, więc według mnie zmiana była dobrym wyborem w danej sytuacji. Co do gracza czupsik wystarczy pkt. 1.15 z regulaminu serwerów CSGO by uświadomić Ci dlaczego otrzymałeś muta na taki okres czasu oraz za co otrzymywałeś poprzednie muty.

• Smutne. 1
  • Haha! 2

jb_urwis

Kacpi jeśli afczysz, wyjdź z gry albo idź do tt bo to przeszkadza wardenowi/klawiszowi + jeśli osoby mówią zebys wyszedł z ct bo afczysz, posłuchaj się ich.

Spoiler

SOrri za muzyke

Tutaj CHYBA żadnego infa nie było

28:30: Kacpi daje ctbana djpiko za "nieogarnianie"

ctban nie słuszny

Dlaczego admin daje ctbana chłopowi który ciągle prowadzi tylko ludzie się buntują?

Wynik końcowy tej mapy 1:15 dla tt'ków

jb_minecraftcity_v16_snow

Dlaczego zmieniasz mapę gdy jest wynik 5:0? XD, przypominam ze na urwis byłeś w ct i nie zmieniałeś mapy gdy był wynik 1:15

Admini nie zmieniajcie mapy jak ct nie ogarnia, dajcie po prostu zeby wyszli z ct i po sprawie. 

Z tej mapy więcej nie wynioskuje. 

@ SK4N3R zostawiam to tobie.

Edytowane przez Drix
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności