Moee Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Taboreto przeszkadzał w zabawie i nadużywał praw admina. Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198985944145/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/taborecikel/ Nick oskarżonego: Taboreto Opis sytuacji: Siedziałem w secrecie i gdy rozpoczęła się zabawa (TP WAR) wyszedłem z niego następnie ktoś do mnie strzelił i znalazłem się na "skałkach" następnie zabiłem 2 osoby w GR po czym wychodziłem z niego kiedy Taboreto strzelił do mnie i zblokowałem się w ścianie i po chwili dał mi bana za kampienie całą rundę w GR co było nie prawdą. Serwer: JB 1 Dowody: Demko z mapy jb_clouds_final5 z godziny około 14:47 dnia 24-09-2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Nie dałem ci żadnego bana, dałem ci slaya po czym mnie zwyzywałeś za co dałem ci muta na 1h, kilka osob potwierzi, że zabiłeś z onewaya na zabawie (secreta) siedziąc cała zabawe w gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moee Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Faktycznie (Poprawka) dałeś mi slaya za kampienie w GR. "dałem ci slaya po czym mnie zwyzywałeś za co dałem ci muta na 1h" co to ma do rzeczy ? Nie napisałem skargi za to, że dałeś mi muta tylko za przeszkadzanie w zabawie i nadużywanie praw admina. A co do tego "kilka osob potwierzi, że zabiłeś z onewaya na zabawie (secreta) siedziąc cała zabawe w gr" chcę zobaczyć jak ja je zabijałem. Najpierw obejrzyj demko a potem coś mów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Cały game play moee 25:53 Moee pojawia się na "skalkach" 26:03: Moee zabija osobę która była w GR z "skalkach" 26:13: Moee zabija 2 osobę w gierze 26:24: Taboreto strzela do moee jako CT buguje moee w ścianie w GR 26:37: Taboreto slay moee 7. Zakaz przebywania w pomieszczeniu lub okolicach danego miejsca dłużej niż 40 sekund. Gdyby moee siedział ciągle w GR to i tak nie minęło 40 sekund. 27:05: Moee obraża taboreto 27:38: Moee dostaje muta Mute w 100% słuszny, skargę i tak czy siak pozostawiam @ SK4N3R Edytowane 25 Września 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Zbyt dużo pomyłek w okresie 1 tygodnia. Okres próbny niezaliczony - admin odebrany. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi