_antek Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nick : (Na jakim grasz na serwerach)kinder.king ™ #ess? Imię : Antoni Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Chcialbym spróbować swoich sił jako UBT wspomoc naszych adminów w rozpisaniu jakiejś skargi Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Jakoś od początku roku zaczelem robić regularne overwatch'e Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: mysle że spokojnie koło 1.5/2h Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)3/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam)https://steamcommunity.com/id/kinderking4/ Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skon taktować)steam, dc i Facebook (link podałbym przy okazji która by tego wymagała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72u Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Niestety, zmieniam - zachowanie nieciekawe... - podanie Edytowane 22 Września 2020 przez 72u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 -Fatalnie napisane podanie -Aktywność na forom Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nie żeby coś ale ja mam większe szanse na to ubt bez podania. -zachowaie nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 -Podanie na odwal -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Nie -podanie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi