Skocz do zawartości

[Odrzucone]Niesluszny ban

Udostępnij

Mekosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199076348544/

Link do steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/id/taborecikel/

Nick oskarżonego: Taboreto

opis sytulacji: z powodu ze mam duze dpi w myszce to szybciej celuje bylem w ct i mialem  lr na dalego mag4mag na digle szybko celowalem i taboreto powiedzial ze mam aimlocka i do tego taboreto bardzo naduzywa tego admina ciagle o nim gada i prowokuje nim innych gtraczy ze niby jest "lepszy" bo ma admina.

Serwer: JB

Dowod  mapa z 18:13

Data: 20.9.2020 

• Smutne. 1

Odwołam sie do tego co napisałeś, dokładniej do wszystkiego. Zacznijmy od tego, że odwołanie od bana piszemy w innym dziale :https://forum.arenaskilla.pl/forum/25-odwolania-od-bana/ : z twojego opisu sytuacji, celownik ci przeskoczył, obejrzałem powtórke. nigdy nie nadużywałem admina na sieci Arenaskilla, nie bawie się nim i nie nadużywam. Nie prowokuje graczy adminem ani nie rozmawiam na jego temat nie pytany. Dla mnie jestem graczem jak każdy inny gracz na serwerze z lekko większym zdaniem.

//EDIT - jeśli uważasz, że jest inaczej prosze wyślij mi demko z gotv JB#1 na arenaskilla gdzie tak mówiłem/pisałem/nadużywałem, osobiście nie przypominam sobie

Edytowane przez Taboreto
  • Haha! 1

27 minut temu, Mekosiek napisał:

Taboreto jezeli jestes pewny ze mam zekomego aimlocka co jest smiesze to ok twoje zdanie jak bedzie demko to zobaczymy a jezeli twoim zdanie.I cos ci powiem jezeli jak bossman stal w miejscu i mu nie trafilem w glowe czy to twoim zdanie jest aimlock? Jeżeli tak to ja nw co to jest aimlock.

Edytowane przez Mekosiek
  • Lubię to! 1

SPAM

Przez RuteK,

i jeszcze jedna sprawa taboreto w ciagu kilku minut dal  3-4 permbany za chity i nastepnie ich odpanowal wiec nw czy to byl jakis blad i ze mna tez czy co ?

• Haha! 1

Nie wnosisz nic nowego do tematu, nie wypowiadaj się jak nie wnosisz nic nowego, bo dostaniesz warna. Spam

Przez Mikru,

byłem na tej mapie lecz nie widziałem kiedy padł perm dla meko lecz jedno moge potwierdzic jesli chodzk o tą skargę. to że admin sie wywyższa,uważa sie za niewiem kogo a pelni role "admina"

gada różne rzeczy typu "moje zdanie jest podważalne" "ES"- Bardzo denerwujące/prowokujące.

• WOW MEGA! 1

7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku. SPAM

Przez Mikru,

Dobrze może nie jestem act, ale skarga leży w temacie "skarga",

Admin nie nadużywał swoich uprawnień, tylko mówił kilka razy "Es" @ Taboretonie mów już więcej po prostu "es" to gracze nie będą się denerować. 

Sprawdziłem całą mapę z meko i brak podejrzeń, admin pomylił się co do ciebie, kazdy może się pomylić. 

Meko dostaje unbana z  permanentnego bana.

@ Początkujący Moderator

@ Moderator do odrzucenia. 

Edytowane przez Drix

• RuteK odblokował(a) ten temat

2:15 z mapy hogwarts

nie widzę nic podejrzanego, poza tą akcją nie było innej więc mógł mieć szczęście

38:20 z jb_urwis

nie widzę żadnego aimlocka, ani nic podobnego 

resztę mapy również brak podejrzeń 

Gracz czysty

@ Moderator

@ Początkujący Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności