twojstary Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) szesc ja chcialem jakos tam zaczac obrazki i rozne inne rzeczy robic (na komputerze a nie w realu) czym sie robi, jak i dlaczego tym a nie innym pls help a no i najlepiej to jakis latwy ten program zebym cos ogarnal Edytowane 16 Lutego 2019 przez hajdzik missclickiem mi sie wyslalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) wow dzienki jusz wszysciutko wiem ale nie zamykajcie :3 Edytowane 16 Lutego 2019 przez hajdzik minka mi sie zrobila przypadkiem ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Zamykam na prośbę autora (na pw mi napisał jak co ( ͡~ ͜ʖ ͡°)) Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi